Politica de cookies

Politica de cookies

Un cookie este un fisier text de mici dimensiuni, care va fi stocat pe calculatorul sau dispozitivul mobil al dvs. atunci cand vizitati un website. Ulterior, cookie-urile sunt trimise inapoi la website-ul care le-a generat, la fiecare vizita subsecventa, sau la alt website care recunoaste acele cookies, pentru a elabora un istoric al activitatii dvs. online. Cookie-urile de pe acest website pot fi:

 

  • Sterse automat dupa fiecare vizita (Cookies de sesiune) sau pastrate in timpul multipelor vizite (Cookies persistente);
  • Livrate in contextul primei parti (stabilit de noi) sau al unei terte parti (stabilit de alt website)

Pe acest website, noi si tertele parti utilizam cookie-uri in diferite scopuri incluzand: facilitarea navigarii, personalizarea continutului, personalizarea reclamelor in functie de interesele dvs. si masurarea utilizarii site-ului. In mod specific, utilizam urmatoarele cookies:

castrol_magnatec_session

XSRF-TOKEN

_gdpr

_ga

Listă cookie-uri

Un cookie este fişier text de mici dimensiuni utilizat de un site web care, - atunci când este vizitat de un utilizator - solicită browserului să-l stocheze pe dispozitivul dvs. pentru a păstra în memorie informații despre dvs., precum și preferințele dvs. de limbă sau informații de conectare. Aceste cookie-uri sunt setate de noi și numite cookie-uri primare. De asemenea, folosim cookie-uri terțe - care sunt cookie-uri dintr-un domeniu diferit de domeniul site-ului web pe care îl vizitați - pentru a sprijini eforturile noastre de publicitate și marketing. Mai precis, folosim cookie-uri și alte tehnologii de urmărire în următoarele scopuri:

1. Cookie-urile strict necesare

Aceste fişiere cookie sunt necesare pentru funcționarea site-ului web și nu pot fi dezactivate în sistemele noastre. Acestea sunt de obicei configurate pentru a răspunde acțiunilor făcute de dvs. pentru a primi servicii, precum setarea preferințelor de confidențialitate, autentificarea pe site sau completarea formularelor. Puteți configura browserul dvs. pentru a bloca sau alerta prezența acestor cookie-uri, dar unele părți ale site-ului nu vor mai funcționa. Aceste fişiere cookie nu stochează informații de identificare personală.

castrol_magnatec_session – Acest cookie este scris pentru a putea retine utilizarea site-ului de catre user.

XSRF-TOKEN - Acest cookie este scris pentru a ajuta la securitatea site-ului în prevenirea atacurilor de falsificare a cererilor în site-uri.

 

2. Cookie-uri analitice

Aceste fişiere cookie ne permit să numărăm vizitele și sursele de trafic, astfel încât să putem măsura și îmbunătăți performanțele site-ului nostru. Ne ajută să știm ce pagini sunt mai mult sau mai puțin populare și să vedem câte persoane vizitează acest site. Toate informațiile pe care le colectează aceste cookie-uri sunt agregate și, prin urmare, anonime. Dacă nu permiteţi aceste cookie-uri, nu vom ști cand ați vizitat site-ul nostru și nu vom putea să-i monitorizăm performanța.

 

_Gdpr – Acest cookie este scris pentru a retine optiunile userilor cu privire la pop-up-ul de informare a politicilor GDPR

_GA - Acest cookie este plasat de Google Analytics si ajuts la analizarea informatiilor privind vizitatorii, cum ar fi utilizarea browserului și numarul de vizitatori noi. Aceste informatii ne ajuta sa ne imbunatatim site-ul.

 

Multe dintre cookie-urile utilizate pe website-ul nostru pot fi activate sau deazctivate prin browserul dvs. Pentru a face asta, urmariti instructiunile localizate de obicei in meniurile de “Help/Ajutor” “Tools/Unelte” sau “Edit/Editare” din browserul dvs. Va atentionam ca dezactivarea unui cookie sau a unei categorii de cookies nu sterge cookie-ul din browserul dvs., cu exceptia cazului in care finalizati manual prin functionalitatea browser-ului.

 

Utilizarea cookie-urilor

Date generale

Cookie-urile sunt fișiere text mici salvate pe computerul dumneavoastră atunci când vizitați o Ofertă online. Dacă accesați această Ofertă online altă dată, browserul dumneavoastră transmite conținutul cookie-urilor către ofertantul respectiv și permite astfel reidentificarea terminalului. Citirea cookie-urilor ne permite să ne configurăm în mod optim Ofertele online pentru dumneavoastră și vă facilitează utilizarea acestora.

 

Dezactivarea și ștergerea cookie-urilor

Când vizitați paginile noastre de internet veți fi întrebat într-o fereastră popup dacă sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor de pe pagina noastră sau doriți să le dezactivați din setări.

Dacă decideți să blocați cookie-urile, browserul dumneavoastră are o opțiune de blocare. Acest cookie are exclusiv rolul de a aloca obiecția dumneavoastră. Dezactivarea cookie-urilor poate dezactiva funcții individuale ale paginilor noastre de internet. Rețineți că, din motive tehnice, un cookie de blocare poate fi setat doar pentru browserul care a fost utilizat pentru setarea acestuia. Dacă ștergeți cookie-urile sau folosiți un alt browser sau un alt terminal trebuie să le blocați din nou.

Preferințele nu se aplică în cazul cookie-urilor care sunt setate în timpul vizitelor dumneavoastră pe paginile de internet ale terților de către alți furnizori.

Browserul dumneavoastră vă permite în orice moment ștergerea tuturor cookie-urilor. Pentru aceasta, consultați funcțiile de asistență ale browserului dumneavoastră. Totuși, acest lucru poate cauza indisponibilizarea unor funcții individuale.

În plus, puteți gestiona și dezactiva cookie-urile terților pe următoarea pagină web:

http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices.

Întrucât nu operăm acest site web, nu suntem responsabili și nu putem influența conținutul și disponibilitatea.

 

Prezentarea generală a cookie-urilor folosite de noi

În această secțiune puteți găsi o prezentare generală a cookie-urilor folosite de noi.

 

Cookie-uri absolut necesare

Anumite cookie-uri sunt necesare pentru a putea furniza în siguranță Ofertele noastre online. Această categorie include, de exemplu:

–    Cookie-uri care identifică sau autentifică utilizatorii noștri;

–    Cookie-uri care salvează temporar anumite informații introduse de utilizator (de exemplu, conținutul unui formular online);

–    Cookie-uri care stochează anumite preferințe ale utilizatorului (de exemplu, căutări sau setări de limbă);

–    Cookie-uri care stochează datele pentru a asigura redarea neobstrucționată de conținut video sau audio.

 

Cookie-uri analitice

Folosim cookie-urile analitice pentru a înregistra comportamentul de utilizare (de exemplu, bannere publicitare accesate, căutări efectuate) al utilizatorilor noștri și a îl evalua din punct de vedere statistic.

 

Analiză web

Avem nevoie de informații statistice despre utilizarea Ofertelor noastre online pentru a le concepe astfel încât să fie mai ușor de utilizat, pentru a efectua măsurători de anvergură și cercetare de piață.

În acest sens, folosim instrumentele de analiză web descrise în această secțiune.

Profilurile de utilizare create de aceste instrumente folosind cookie-urile analitice sau analizând fișierele jurnal nu conțin date cu caracter personal. Instrumentele fie nu utilizează deloc adresele IP, fie le restrâng imediat la colectarea datelor.

Instrumentele oferă date prelucrate doar pentru procesatorii ce se supun directivelor noastre și nu în scopuri proprii.

Mai jos puteți găsi informații despre ce oferă fiecare instrument și cum puteți refuza colectarea și prelucrarea datelor prin respectivul instrument.

Rețineți că în ceea ce privește instrumentele care folosesc cookie-uri de blocare, funcția de blocare afectează un dispozitiv sau un browser și este astfel valabilă pentru terminalul sau browserul utilizat la momentul respectiv. În cazul în care folosiți mai multe terminale sau browsere, trebuie să efectuați blocarea pe fiecare dispozitiv și fiecare browser.

În rest, puteți evita în general formarea de profiluri de utilizare dezactivând utilizarea cookie-urilor; pentru aceasta, consultați secțiunea Dezactivarea și ștergerea cookie-urilor.

WebTrends este asigurat de WebTrends Inc., 851 SW 6th Ave., Suite 1600, Portland, Oregon 97206, SUA.

Puteți refuza colectarea sau prelucrarea datelor dumneavoastră folosind opțiunea de blocare prin click pe link-ul următor: https://ondemand.webtrends.com/support/optout.asp.

 

Pluginuri sociale

În Ofertele noastre online folosim așa-numitele pluginuri sociale de la diferite rețele de socializare; acestea sunt descrise individual în această secțiune.

În timpul utilizării pluginurilor, browserul dumneavoastră stabilește o conexiune directă cu serverele respectivei rețele de socializare. În acest mod, furnizorul respectiv primește informații pe care browserul dumneavoastră le-a accesat de pe site-ul Ofertelor noastre online, chiar dacă nu aveți un cont de utilizator la acest furnizor sau nu sunteți conectat în cont în momentul respectiv. Fișierele jurnal (inclusiv adresele IP) sunt, în acest caz, transmise direct de către browserul dumneavoastră către furnizorul respectiv și pot fi stocate acolo. Furnizorul sau serverele sale pot fi situate în afara UE sau SEE (de exemplu, în Statele Unite).

Pluginurile sunt extensii individuale asigurate de furnizorii rețelelor de socializare. Din acest motiv, nu putem influența anvergura datelor colectate și stocate de acestea.

Puteți găsi obiectivul și anvergura colectării, prelucrării și utilizării continue a datelor de către rețeaua de socializare, precum și drepturile dumneavoastră și opțiunile de setare pentru protejarea vieții private consultând notificările privind protecția datelor ale respectivei rețele de socializare.

În cazul în care nu doriți ca furnizorii de rețele de socializare să primească și, dacă este cazul, să stocheze sau utilizeze datele, nu trebuie să folosiți respectivele pluginuri.

 

Pluginurile Facebook

Facebook este operată la www.facebook.com de către Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, SUA și la www.facebook.de de către Facebook Ireland Limited, Hanover Reach, 5-7 Hanover Quay, Dublin 2, Irlanda („Facebook”). Puteți găsi o prezentare generală a pluginurilor Facebook și aspectul lor aici: http://developers.facebook.com/plugins; găsiți informații despre protecția datelor la Facebook aici: http://www.facebook.com/policy.php.

 

Link-uri externe

Ofertele noastre online pot include link-uri către pagini de internet ale terților – furnizori care nu sunt asociați cu noi. După ce accesați link-ul, nu avem nicio influență asupra colectării, prelucrării și utilizării datelor cu caracter personal transmise prin accesarea link-ului către partea terță (precum adresa IP sau URL-ul site-ului unde se află link-ul), întrucât nu putem, bineînțeles, monitoriza comportamentul terților. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru prelucrarea unor astfel de date cu caracter personal de către terți.

 

Securitate

Angajații noștri și companiile care furnizează servicii în numele nostru au obligația asigurării confidențialității și respectării legislației aplicabile privind protecția datelor.

Luăm toate măsurile tehnice și organizatorice necesare pentru asigurarea unui nivel de securitate adecvat și protejarea datelor dumneavoastră administrate de noi, în special împotriva riscurilor de distrugere, manipulare, pierdere, modificare ilegală sau neintenționată sau divulgare sau acces neautorizat/ă. Măsurile de securitate sunt îmbunătățite constant, în linie cu progresul tehnologic.

 

 

Drepturile utilizatorilor –

Pentru exercitarea drepturilor dumneavoastră, vă rugăm să folosiți detaliile furnizate în secțiunea Contact. În acest caz, asigurați-că că există posibilitatea identificării clare a persoanei.

Dreptul la informare și acces: Aveți dreptul de a obține confirmarea noastră privind prelucrarea sau neprelucrarea datelor cu caracter personal și, dacă da, accesul la aceste date.

Dreptul la rectificare și ștergere: Aveți dreptul la rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal inexacte care vă privesc, fără întârziere nejustificată. Având în vedere scopul prelucrării, aveți dreptul la completarea datelor cu caracter personal incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declarații suplimentare.

Acest lucru nu este valabil pentru datele necesare pentru facturare și contabilitate sau care sunt supuse perioadei legale de retenție. Dacă accesul la astfel de date nu este necesar, prelucrarea acestora este restricționată (vezi mai jos).

Restricționarea prelucrării: Aveți dreptul de a solicita – cu condiția să fie îndeplinite cerințele legale – restricționarea prelucrării datelor dumneavoastră.

Dreptul la opoziție: Aveți dreptul de a vă opune, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, prelucrării în temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (e) sau (f) sau al articolului 6 alineatul (1) din Regulament, a datelor cu caracter personal care vă privesc, inclusiv creării de profiluri pe baza respectivelor dispoziții. Nu vom mai prelucra datele cu caracter personal, decât dacă dovedim respectarea cerințelor legale de a furniza motive demonstrabile pentru continuarea prelucrării, dincolo de interesele, drepturile și libertățile dumneavoastră sau pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea acțiunilor în justiție.

 

Dreptul de a obține din partea operatorului ștergerea datelor cu caracter personal care vă privesc, fără întârzieri nejustificate, iar operatorul are obligația de a șterge datele cu caracter personal fără întârzieri nejustificate în cazul în care se aplică unul dintre următoarele motive:

(a) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;

(b) persoana vizată își retrage consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea, în conformitate cu articolul 6 alineatul (1) litera (a) sau cu articolul 9 alineatul (2) litera (a), și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrarea;

(c) persoana vizată se opune prelucrării în temeiul articolului 21 alineatul (1) și nu există motive legitime care să prevaleze în ceea ce privește prelucrarea sau persoana vizată se opune prelucrării în temeiul articolului 21 alineatul (2);

(d) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;

(e) datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale care revine operatorului în temeiul dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidența căruia se află operatorul;

(f) datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale menționate la articolul 8 alineatul (1).

Portabilitatea datelor:

Aveți dreptul de a primi datele pe care ni le-ați furnizat într-un format comun, structurat, ce poate fi citit de un software – dacă este posibil din punct de vedere tehnic – pentru solicitarea transferului datelor respective către un terț.

Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere:

Aveți dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere. Puteți apela la autoritatea de supraveghere cu competență la domiciliul dumneavoastră sau în țara dumneavoastră sau la autoritatea de supraveghere responsabilă în cazul nostru. Vezi mai jos:

 

Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

Adresă: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336 Bucuresti, Romania

Telefon: +40 318 059 211

Fax: +40 318 059 602

Email: anspdcp@dataprotection.ro

 

Modificări la Notificarea privind protecția datelor

Ne rezervăm dreptul de modificare a măsurilor noastre de securitate și protecția datelor, dacă acest lucru este necesar ca urmare a progresului tehnic. În astfel de cazuri, vom modifica în mod corespunzător Notificarea privind protecția datelor. Așadar, vă rugăm să urmăriți versiunea actuală a Notificării privind protecția datelor, întrucât pot exista modificări.

 

Contact

Dacă doriți să ne contactați, ne puteți găsi la adresa prezentată în secțiunea „Operatorul”.

Dacă aveți sugestii sau reclamații cu privire la procesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, vă recomandăm să apelați la ofițerul nostru responsabil cu protecția datelor:

 

 

 

Protecţia datelor

Securitatea şi protecţia datelor

Castrol vă respectă sfera personală

Protejarea sferei personale în timpul procesării datelor dumneavoastră de beneficiar/utilizator, precum şi garantarea protecţiei tuturor informaţiilor de afaceri ale dumneavoastră, reprezintă o prioritate pentru noi, pe care o luăm în considerare în relaţia noastră de colaborare. Vă procesăm datele de utilizator colectate atunci când accesaţi paginile noastre de internet păstrând confidenţialitatea şi respectând cerinţele legale. Protecţia datelor şi securitatea informaţiei sunt o parte integrantă a politicii companiei noastre.

 

Colectarea şi procesarea datelor de beneficiar/utilizator şi de firmă

Datele de utilizator ale beneficiarului precum, de exemplu, numele şi prenumele sunt salvate în platforma la inregistrare. Adiţional, vor fi salvate şi folosite următoarele date cu privire la participantul in campania promotionala:

Telefon

Adresa de email

Adresa fizica a participantului

Copie de pe CI

 

Castrol utilizează datele pentru:

  • administrarea şi funcţionarea campaniei promotionale, ca de exemplu oferirea premiilor catre participantii castigatori
  • informări importante precum modificarea Termenilor şi condiţiilor, sau a Regulamentului campaniei
  • administrarea tehnică a paginilor de internet

Fără acordul dumneavoastră nu transmite mai departe datele dumneavoastră de utilizator către terţi externi care sunt implicaţi în programul extra (ex. prin Termeni şi condiţii).

 

Utilizarea linkurilor externe

Site-ul nostru poate conţine linkuri către paginile altor firme terţe, cărora nu li se aplică această politică de protecţie a datelor. După ce daţi click pe aceste linkuri nu mai avem nici o influenţă în ceea ce priveşte colectarea, salvarea, prelucrarea datelor de utilizator de către terţ (precum de exemplu adresa IP sau URL-ul pe care se află link-ul) pentru ca nu mai este sub controlul nostru. Pentru prelucrarea acestor date de utilizator de către terţ, Castrol nu îşi asumă nici o răspundere.

 

Siguranţa

Castrol ia măsuri de siguranţă pentru a proteja datele pe care le gestionăm împotriva manipulării, pierderii, distrugerii, accesului neautorizat sau divulgării. Măsurile noastre de securitate sunt îmbunătăţite continuu în strânsă legătură cu cele mai noi inovaţii tehnologice.